Kennis delen

Op zoek naar een logopedist om een lezing te geven, een gedeelte van een vergadering in te vullen of om de kennis van uw personeel te vergroten?

Multi Logopedie heeft ervaring met het geven van scholingen en lezingen aan verzorgend personeel, vrijwilligers, verpleegkundigen, leerkrachten en pedagogisch medewerkers.

Zorg

Wat is een normale slikbeweging? Wat moet ik doen als ik signaleer dat mijn bewoner zich vaak verslikt? Hoe help ik iemand met slikproblemen? Wat kan ik doen om de communicatie te ondersteunen?

Leerkrachten

Welke logopedische problemen kunnen leerkrachten tegen komen in de klas? Hoe kunnen leerlingen met spraak-taalproblemen ondersteund worden en wanneer trek je aan de bel?

Pedagogisch medewerkers

Wat is een normale en afwijkende spraak-taalontwikkeling? Hoe kan dit het beste gesignaleerd worden en welke stappen onderneem ik dan? Hoe kan ik het VVE programma naar een hoger plan tillen?


Yara heeft verstand van haar vak en is goed onderlegd. De communicatie vooraf verliep vlot en soepel en ze hield rekening met onze wensen. Tijdens de lezing deelde ze de kennis op een leuke en interactieve manier. Wij zijn zeer tevreden!

Brenda – Manager zorg en welzijn


Benieuwd naar wat ik voor uw organisatie kan betekenen?

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close