Op zoek naar een gespecialiseerde logopedist in Doorn?

Merkt u dat uw kind nog weinig spreekt of niet altijd goed verstaanbaar is? Kost stemgeven u veel moeite of merkt u dat u tijdens het praten niet genoeg adem heeft? Kom dan naar Multi Logopedie in Amerongen. Wij zijn een allround logopedie praktijk voor kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen. Samen kijken we naar het probleem en pakken we het probleem bij de kern aan. Vanzelfsprekend aangepast op de hulpvraag en passend bij de persoon.

Allround logopedie praktijk van jong tot oud

Kinderen
Kinderen ontwikkelen zich razendsnel. Op jonge leeftijd wordt namelijk op alle denkbare fronten de basis gelegd voor het verdere leven. Het kan voorkomen dat de ontwikkeling niet goed of anders verloopt. Merkt u dat uw kind bijvoorbeeld niet goed te verstaan is, nog weinig praat of niet goed kan spelen met andere kinderen? Neem dan contact met ons op.

Jongeren
Wanneer de puberteit aanbreekt, kunnen jongeren zich vaak onzeker voelen. Als de communicatie dan niet goed verloopt, het huiswerk niet goed lukt of als er sprake is van een afwijkende stand van het gebit, dan is dat extra vervelend. Dat uw kind al ouder is, betekent niet dat logopedie geen zin meer heeft. Heeft uw zoon of dochter bijvoorbeeld moeite met het maken van samenvattingen, overziet het een schoolopdracht niet of heeft het moeite met plannen? Kom naar Multi Logopedie in Amerongen.

Volwassenen
Ook volwassenen kunnen terecht bij een logopedist en een oplossing bieden voor verschillende problemen. Denk bijvoorbeeld aan schade aan de stembanden door bijvoorbeeld roken, revalidatie na een beroerte of restverschijnselen van een taalprobleem.

Ouderen
Het verouderingsproces heeft niet alleen invloed op de spierkracht en conditie, maar ook op de communicatie en het veilig kunnen eten en drinken. Voorbeelden van problemen waarvoor u naar Multi Logopedie in Amerongen kunt komen:

  • U heeft moeite met het vinden van de juiste woorden.
  • U verstaat niet alles wat er tegen u gezegd wordt.
  • U krijgt taai voedsel niet goed weg.
  • U heeft een aangezichtsverlamming.

Kom naar Multi Logopedie

Onze praktijk is gevestigd in het Gezondheidscentrum Amerongen aan de Koningin Wilhelminaweg 85 in Amerongen. Wanneer nodig, kunnen wij samenwerken met andere specialisten, zoals een diëtist, ergotherapeut en fysiotherapeut.

Wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars, wat inhoudt dat de behandelingen rechtstreeks bij uw zorgverzekeraar in rekening worden gebracht. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen of wilt u een afspraak maken? Vul ons contactformulier in of bel naar 06 – 18 740 965.

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close