Op zoek naar een logopedist in Ederveen?

Heeft u te weinig adem tijdens het spreken? Merkt u dat uw zoon of dochter nog weinig spreekt? Heeft u of uw kind moeite met het vinden van de juiste woorden? Of heeft u een aangezichtsverlamming? Kom dan naar Multi Logopedie.

Multi Logopedie is een allround logopediepraktijk voor kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen met locaties in Lunteren en Amerongen. Samen kijken we naar het probleem en pakken we het probleem bij de kern aan. Vanzelfsprekend aangepast op de hulpvraag en passend bij de persoon.

Kom naar Multi Logopedie

Multi Logopedie heeft twee locaties waaronder één in Lunteren. U vindt ons binnen het aan de Kerkhoflaan 29. Dit is een locatie binnen basisschool CNS de Triangel. Daarnaast hebben wij een locatie in het Gezondheidscentrum aan de Koningin Wilhelminaweg 85 in Amerongen. Voor beide locaties geldt dat wij ook logopedische zorg aan huis kunnen bieden op verwijzing van uw huisarts of specialist.

Wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars, wat inhoudt dat de behandelingen rechtstreeks bij uw zorgverzekeraar in rekening worden gebracht. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen of wilt u een afspraak maken? Vul ons contactformulier in of bel naar 06 – 18 740 965.

Waardering: 5 uit 5.

“Bij Multi Logopedie voel je je op je gemak”.

Waardering: 5 uit 5.

De logopedist is deskundig en zeer betrokken bij de behandeling”.

Waardering: 5 uit 5.

Een aanrader voor iedereen die een betrouwbare en kennisvolle behandeling wil”.

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close